Nieuws

Super leuke vereniging zoekt enthousiaste mensen om het team nog meer te versterken 

Dat S.S.S. een leuke vereniging is hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen. Dat ervaart u waarschijnlijk zelf omdat u wekelijks bij ons komt sporten óf omdat u ziet dat uw kind elke week met enthousiasme naar onze sportles gaat.

 

Door de enthousiaste leden, trainers, bestuursleden, redacties, vrijwilligers en niet te vergeten de activiteitencommissie, zijn we momenteel wie we zijn. Een leuke, springlevende sportvereniging die trots mag zijn op zichzelf. En dat zijn we al sinds 1926!

 

We zijn de laatste jaren stevig gegroeid; de komst van een activiteitencommissie, een talentgroep, vele recreatie uren, nieuwe trainsters, een mooie website. En daar zijn we heel blij mee. Ook zijn we blij met de vele mensen die de laatste jaren ons team zijn komen versterken. Het blijkt dat steeds meer mensen bij het team willen horen dat SSS heet. Gewoon omdat men op een leuke, gezellige manier kan bijdragen aan iets moois. En die toeloop van nieuwe mensen vinden wij fijn want vele handen maken licht werk.

 

Misschien was u op zondag 25 maart aanwezig bij de onderlinge wedstrijden van onze jeugdleden? Dan heeft u vele van onze enthousiaste mensen bezig gezien; als trainster in de zaal, als vrijwilliger die voor de koffie/thee zorgt, als jurylid, als tel-commissie, noem het maar op.

 

In de week na de wedstrijd kreeg iemand van ons te horen dat het tijdens de wedstrijd opviel dat de medewerkers veelal met een glimlach rondliepen. En dat is wat vrijwilligerswerk bij SSS met u doet; glimlachen. Want wat is er mooier als mede dankzij uw inspanningen een SSS activiteit tot een succes wordt gemaakt?

 

Spreekt dit u aan en wilt u ons team ook komen versterken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten! We zijn nadrukkelijk op zoek naar een fondsenwerver en ook een personeelsfunctionaris zou een aanwinst zijn voor de vereniging. Maar los van deze 'posities' is er nog veel meer dat u kunt doen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u kiezen wat bij u past; een bestuursfunctie, incidenteel assisteren bij een activiteit zoals kamp of wedstrijden, op verzoek een technisch klusje aanpakken, assisteren tijdens de lessen. Of misschien heeft u zelf een goed idee waarmee u een bijdrage kunt leveren aan het succes van SSS.

 

Staat er iets tussen dat u al jaren ambieert? Wilt u graag vrijwilligerswerk doen? Wilt u graag een actief lid worden van ons leuke team? Heeft u kwaliteiten die onze vereniging nog leuker en beter kunnen maken? Sluit u dan bij ons aan!

 

Heeft u vragen? Wilt u uw ideeën met ons delen? Of wilt u uw interesse uitspreken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van het team S.S.S