TESTDAGEN JONG TURN TALENT !

Testdag voor Jong Turn Talent

 
 
Houdturn2 je ontzettend veel van turnen?
Loop je liever op je handen dan op je voeten?
Ben je erg sterk en durf je van alles?
Wil je aan wedstrijden mee gaan doen?

Misschien is de Talentgroep dan iets voor jou?

 
 
 
 
 
 
 
Doe mee aan de SSS testdag voor Jong Turn Talent.
Tijdens deze testdag worden er allerlei oefeningen gedaan waarbij gekeken wordt naar kracht, snelheid, durf, coördinatie, lenigheid en wilskracht.
 
Alle meisjes mogen zich aanmelden.

We zijn vooral op zoek naar versterking van onze groep turnsters met geboortejaar 2011. Daarnaast worden ook de meisjes geboren in 2010, 2012 en 2013 van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ervaring met gym of turnen is op deze leeftijd niet belangrijk.

Ben je geboren vóór 2010, ontzettend gemotiveerd én getalenteerd? Laat het ons weten!

 

Doe mee!

Zaterdag 16 november van 10.00-11.00 uur in de sportaccommodatie Elzenlaan, zaal 1. Draag een turnpakje of makkelijk zittende sportkleding en kom op blote voeten.

Deelname aan de testdag is gratis en vrijblijvend.

 
Vervolg

Gaat de test goed dan kun je worden uitgenodigd voor een proefperiode, waarbij je met de turnsters van de Talentgroep traint. De proefperiode bestaat uit 4 trainingen; woensdag 27 november 17.00-19.30* uur, zaterdag 30 november 9.00-12.00 uur, woensdag 4 december 17.00-19.30 uur* en zaterdag 7 december 9.00-12.00 uur. De trainingen vinden plaats in de sportaccommodatie Elzenlaan, zaal 1. Aan deze proefperiode zijn geen kosten verbonden. Na deze proefperiode wordt besloten of je in de Talentgroep kan blijven trainen. Geen uitnodiging gehad voor een proefperiode? Kom dan eens meedoen bij een van onze leuke recreatieve lesuren!

* 6 & 7 jarigen mogen op woensdag een uurtje eerder stoppen met de training.


 
Aanmelden
Om de testdag soepel te laten verlopen is vooraf aanmelden zéér gewenst. Dit kan o.v.v. naam en geboortedatum via het contactformulier op deze website.