Extra turnlessen Turnhal Haarlem

Extra turnles in de Turnhal Haarlem

 

Op zondag 10 april 2016 wordt er van 10.00-12.00 uur een extra les turnen georganiseerd in de permanent ingerichte Turnhal Haarlem. Deze les is bedoeld voor alle recreatieve leden vanaf 6 jaar.

 

Wat is een permanent ingerichte Turnhal?
De Turnhal in Haarlem is een permanent ingerichte zaal vol met turntoestellen. Dat betekent dat je dus niets hoeft op te zetten voordat je les begint en (bijna) niets hoeft op te ruimen. Er staan hoge en lage balken, grote trampolines, mini trampolines, een paar turnbruggen, een rekstok, een vierkante turnvloer en een de hele grote valkuil met schuimblokken waar je lekker zacht in kunt landen.

 

Wat kun je hier allemaal doen?
We beginnen met een gezamenlijke warming up op de grote vierkante turnvloer; rennen, rekken, strekken en daarna nog wat sprongen en acrobatische elementen zoals de koprol en de handstand. Daarna maak je met je vriendinnen een groepje en ga je naar je naar de toestellen. Op elk toestel mag je zelf weten wat je wilt oefenen; de een wil op de trampoline een spreidsprong oefenen en de ander wil liever de salto oefenen. Er zullen genoeg trainers zijn om naar je turn-kunsten te kijken en om je te helpen als je dat wilt.

 

Waar is deze turnhal?
De turnhal bevindt zich naast de IJsbaan, in het Kennemer Sportcentre, IJsbaanlaan 4a te Haarlem. Je dient zelf voor vervoer te zorgen.

 

Ga je mee?
Wil je aan deze extra les meedoen, schrijf je dan zo snel mogelijk in want vol = vol!
De kosten bedragen 5 euro voor een les van 2 uur.

Inschrijven doe je door 5 euro in een envelop te stoppen en deze, voorzien van je eigen naam, leeftijd en lesgroep, in te leveren bij je eigen trainster.

 

LET OP: er vindt nimmer restitutie van de inschrijfkosten plaats.